Konyhatudomány-a magyar konyha alapjai

Így készülnek a legfinomabb magyar ételek, lépésről lépésre, abszolút kezdőknek is!

FúszerekLencselevesTöltött káposzta

Honlapomat főleg azok részére készítem akik még csak most ismerkednek a konyha, a sütés-főzés rejtelmeivel.

Azzal szeretném kezdeni, hogy ez nem egy kalóriaszámláló oldal, a mai világ úgyis tele van a wellness-fitness ételek tömkelegével, a hagyományos ételek elkészítése és az evés öröme pedig mintha kiszorult volna életünkből.

Én még mindig hiszem, hogy a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, és hogy gyerekeink egészsége és szellemi-fizikai fejlődése a tartalmas és tápláló, s nem utolsósorban változatos étrendtől függ.

Jómagam anyukámtól és nagymamámtól tanultam mindent, amit "egy asszonynak tudnia illik", és ezt a tudást szeretném továbbadni mindazoknak akik szeretik a finom és igényesen elkészített ételeket, akik szeretik családjukat, barátaikat jól tartani és jóllakatni.

Minden kedves érdeklődőnek, háziasszonynak, esetleg úrnak alapos és részletes útmutatást nyújtok "úgymond" a zsiroskenyértől a csáki rostélyosig, a rántottától a töltött káposztáig.

Érdekes Weblap Szavazás

Mobilpont regisztráció

 Fabio.hu Webdesigner Eszközök

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=27367

Online Categories

Időjárás előrejelzés


CD, MC, VHS, DVD... Kattints ide!



Kellemes barangolást kívánok honlapomonon, az ízek világában, és remélem, hogy használható tanácsokkal, érdembeni segítséggel szolgálhatok minden kedves látogató számára!

Az oldal szerkesztés alatt áll, kérek minden kedves érdeklődőt, hogy később is látogasson vissza, napi rendszerességgel dolgozom rajta!

Köszönöm!




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 21
Heti: 55
Havi: 438
Össz.: 203 318

Látogatottság növelés
Oldal: Főoldal
Konyhatudomány-a magyar konyha alapjai - © 2008 - 2024 - konyhatudomany.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »